Voor hydrauliek ventielen op maat ga je naar KTS Hydraulics

Hydrauliek ventielen

Ben jij op zoek naar de perfecte hydrauliek ventielen? Koop ze dan bij KTS Hydraulics. Hier staan kwaliteit en een goede service vooraan.

Werkplaats

Hydrauliek ventielen van KTS Hydraulics

KTS Hydraulics is een afkorting van Kiewiet Techniek & service. Deze onderneming sinds 8 jaar geleden gevestigd in Spijk, aan de Spijksedijk, maar het bedrijf bestaat al 12 jaar. Aangezien het bedrijf al een tijdje bestaat hebben de werknemers ontzettend veel productkennis en kunnen jou daarom precies helpen aan wat jij nodig hebt. Dit bedrijf richt zich voornamelijk op hydrauliek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van nieuwe cilinders en ventielen, maar ook het reviseren van hydraulische installaties en onderdelen. Je kan dus voor veel bij ze terecht. Niet alleen kan je hier verschillende producten kopen, maar je kan er ook voor advies terecht. De werknemers zijn ervaren professionals en weten dus precies hoe ze jou het beste kunnen helpen.

Kwaliteit

Ook voor het onderhoud van onderdelen en producten ben je hier aan het goede adres. Het bedrijf is ook in te schakelen voor las– en constructiewerk, noodreparaties en complete hallenbouw. Wat kunnen ze niet? Ze beschikken over een hypermoderne werkplaats waar ze de producten maken. De producten zijn gegarandeerd van een geweldige kwaliteit en ook relatief goedkoop.

Eigen ervaring

Zelf heb ik onlangs hydrauliek ventielen aangeschaft en ik ben zeer tevreden over het product. Het product is van een uitstekende kwaliteit en kon meteen gebruikt worden. Verder ben ik ook erg tevreden over de service. Ik had aardig wat advies nodig over dit product maar ook over een paar andere dingen. De medewerkers hadden veel kennis over de producten en zijn werkingen en ze konden mij goed helpen. Het waren erg vriendelijke mensen en ze namen goed de tijd. Ik ben zeker tevreden en dit bedrijf is naar mijn mening absoluut een aanrader.