Via dit uitzendbureau zo aan de slag als ict’er

startersfunctie ictHet artikel van vandaag zal gaan over het vinden van een startersfunctie ict. Ik ga jullie tips geven welke site je hier het best voor kunt gebruiken en hoe je dit allemaal online kunt doen. Zo kreeg ik laatst dezelfde vraag, deze persoon was afgestudeerd echter kon hij geen passende startersbaan vinden. Dit ondanks dat hij zichzelf had ingeschreven bij meerdere uitzendbureaus. Naar mijn mening is dit dan ook raar, er is namelijk veel vraag naar ict’ers dus zou hij zo een baan moeten vinden.

Zij had mijn neef binnen één maand al een baan gevonden. Ook hij had ict gestudeerd en was afgelopen juli dus klaar met zijn Bachelor. Hij had alles keurig binnen vier jaar afgerond en wou dan ook direct aan het werk. Hij had zich tijdens zijn afstudeerfase ingeschreven bij Stagemax. Ik weet niet of jullie hier al bekend mij zijn? Volgens mij neef zijn hun echt een topper!

stagemax.nl

Binnen één maand een baan gevonden

Volgens mijn neef is de reden waarom hij zo snel een startersfunctie ict gevonden had omdat Stagemax zo’n uitgebreid netwerk heeft. Volgens mij zijn zij al jarenlang actief als uitzendbureau en hebben door de jaren heen dus een flink netwerk opgebouwd.

sollicitatie adviesZo heb ik deze site dan ook aan degene met de vraag doorgestuurd. Ook vroeg ik hem of hij aan mij wou laten weten wanneer hij een startersbaan gevonden had. Ik kreeg toen direct een reactie terug dat hij al op gesprek kon komen. Dit om hem voor de bereiden op het sollicitatiegesprek. Mijn neef had dus hetzelfde, volgens hem is de begeleiding van dit bureau dan ook erg goed.