Verpakken, picken en in de opslag plaatsen

Packstore

Een product verkopen is gemakkelijk, maar dan begint het pas. U belooft namelijk aan uw klanten om het gewenste product tijdig te bezorgen. Wanneer uw webshop meer klanten krijgt, kan het soms een uitdaging worden om aan deze belofte te voldoen. Het kan u daarom veel tijd, energie én zorgen schelen wanneer u dit proces kunt uitbesteden. Zo is het mogelijk om het verpakken of ompakken, het orderpicken en de opslag in het magazijn uit handen te geven aan een externe partij. Op die manier hoeft u zich alleen te richten op de voorkant van uw webshop, uw core business.

Klaar voor transport?

De pakketjes zijn naar wens verpakt, ze zijn gecodeerd zodat ze herkenbaar zijn en desgewenst hebben ze tijdig in de opslag gelegen. Tijd voor transport! Een secuur werk, want u wilt de goederen het liefst zo snel mogelijk bij de goede ontvangers terecht komt. Zeker wanneer het gaat om breekbare goederen, wilt u er zeker van zijn dat de producten ongeschonden aankomen. Een professionele vervoerder is dan een pré. Het is wel zo praktisch als deze vervoerder van hetzelfde bedrijf komt als de dienstverlener die ook voor u alle voorgaande werkzaamheden hebben uitgevoerd. Op die manier hebt u te maken met korte communicatielijnen en is overleg snel gepleegd.

Dat heet e-fulfillment

Van aankomst in het magazijn, tot ordenen en opslag. Al deze stappen binnen het logistieke proces behoren tot E-fulfillment. Ook het vervoer naar de juiste adressen is hiervan een onderdeel. Wanneer u gebruikmaakt van deze dienst, hoeft u zich kortweg dus alleen nog bezig te houden met de verkoop van uw product. Zodra u bestellingen ontvangt, wordt de gehele afhandeling hiervan uit handen genomen. Bij veel webshopondernemers heeft dit niet alleen tijd en energie, maar ook een hoop stress weggenomen. Want wordt er onverhoopt een pakket niet goed bezorgd? Dan zorgt uw externe partij ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.