TYPO3 CMS geeft gebruikers alle vrijheid

TYPO3 CMS onderscheidt zich van de concurrentie door de enorme vrijheid die het platform biedt. Eigenlijk is alles mogelijk met dit slimme platform. Het maakt daarbij niet uit wat voor type website je wilt maken. TYPO3 is geschikt voor het ontwikkelen van een webshop, het opzetten van een helpdesk of het bouwen van een relatief eenvoudige websites voor blogs.

TYPO3 CMS kent een grote community van hulpvaardige leden

Als je pas begint met het gebruiken van TYPO3 dan is het logisch dat je lang niet alles weet. De interface van TYPO3 is erg gebruiksvriendelijk. Daardoor zul je in staat zijn om snel te leren. De meeste basisfuncties en mogelijkheden zul je snel onder de knie krijgen. Natuurlijk zijn er ook ingewikkeldere opties die wellicht niet zo voor de hand liggend zijn. Ook dan hoef je niet in paniek te raken. Online zijn er namelijk tal van forums waar vragen gesteld en beantwoord worden. De community van TYPO3 is erg hulpvaardig. Nieuwe gebruikers kunnen dus altijd rekenen op de hulp van ervaren TYPO3 ontwikkelaars.

Snel een website opzetten met een CMS

Met een CMS, zoals TYPO3, kun je snel en eenvoudig een website maken. Zelfs al je helemaal geen ervaring hebt met zaken zoals webdesign en programmeertalen. Een CMS geeft je de tools die je nodig hebt om een website te ontwerpen, online te zetten en te onderhouden. Door de vele plug-ins die je kunt downloaden zijn de mogelijkheden feitelijk eindeloos.