Trainersopleiding Rotterdam

Wie stappen wil zetten in zijn carrière doet er goed aan om zich aan te melden voor een trainersopleiding Rotterdam. Dat kan bij TC Academy in Rotterdam. Dit instituut verzorgt Post-HBO opleidingen tot trainer of coach. De opleidingen van de Trainersopleiding Rotterdam zijn officieel erkend. TC Academy is een initiatief van Suzanne Vanca. Haar Trainersopleiding Rotterdam bestaat uit een team van ervaren trainers, die de cursisten elke dag een stap verder naar hun doel brengen. Een kenmerk van TC Academy is dat de cursist centraal staat. Het gaat er om dat hij of zij datgene uit de opleiding halen wat voor hen belangrijk is.

Trainersopleiding Rotterdam kiest voor persoonlijke benadering

Cursisten die trainer of coach willen worden moeten op een goede manier in het leven staan om succesvol te zijn bij de Trainersopleiding Rotterdam. Je moet duidelijke doelen voor ogen hebben en een positieve grondhouding hebben. Daar hoort bij dat je op een goede manier kunt omgaan met kritiek. Als dat een profiel is waarin jij jezelf herkent is de Trainersopleiding Rotterdam iets voor jou. Je zal blij worden van de kleine groepen, van 7 tot 12 deelnemers. Dat is een garantie dat jij voldoende persoonlijke aandacht krijgt van de docenten.

Gunstige randvoorwaarden

Het deelnemen aan een opleiding aan de Trainersopleiding Rotterdam kent gunstige randvoorwaarden. Een opleiding tot coach omvat 13 lesdagen en een opleiding tot trainer kost 18 lesdagen. Er wordt uitsluitend gewerkt met ervaren en gekwalificeerde docenten, die veel aandacht hebben voor de persoonlijke ontwikkeling van de cursisten. Tijdens de opleiding kun je voor verschillende specialisaties kiezen. Stages vinden plaats in het werkveld en ook de afstudeeropdrachten worden in de praktijk uitgevoerd. De kosten van de opleidingen kunnen gespreid worden betaald. Als je de opleiding met goed gevolg hebt afgerond ontvang je een Post HBO diploma.