Stickers laten drukken: anno 2020 makkelijker dan ooit!

stickers bedrukken

Een setje stickers drukken van een bestaand of een nieuw te creëren ontwerp. Tegenwoordig is er niemand meer die er gek van opkijkt als je zoiets doet, laat staan dat iemand in de war zal raken als je hem of haar de opdracht geeft dit te doen. Op de koop toe krijg je in luttele dagen het pakket door een stickerspecialist gedrukte stickers bij je thuis bezorgd en dat terwijl je hier niet eens veel voor hoeft te betalen. Dit mag anno 2020 dan wel de realiteit zijn, nog niet eens heel lang geleden waren dit soort praktijken volstrekt ondenkbaar. Voor dit soort exotische opdrachten moest je simpelweg naar een drukkerij, waarbij je wellicht veel moest betalen voor een resultaat waarvan je maar moest hopen dat het in orde zou blijken te zijn. Maar er is de laatste tientallen jaren meer veranderd. Lees verder.

stickers bedrukken

Welke soorten stickers zijn er tegenwoordig zoal?

De stickermarkt is de laatste decennia sterk doorontwikkeld qua stickersoorten die er tegenwoordig bestaan. Zo kun je tegenwoordig uit bijvoorbeeld de volgende soorten stickers kiezen om te (laten) bedrukken:

• Stickers die bedoeld zijn om op een specifieke ondergrond te plakken. Denk hierbij aan textielstickers, raamstickers, vloerstickers, machinestickers en barcodestickers.

• Stickers waar überhaupt geen lijm bij komt kijken. Hieronder vallen bijvoorbeeld magneetstickers en statische stickers.

• Exclusievere soorten stickers, zoals doming stickers en vinyl stickers.

• Stickers die op extra efficiënte wijze zijn gedrukt, zoals stickervellen of etiketten op een rol. Ook bedrukte tape valt hieronder.