Plus m2 heet je welkom!

Wil jij meer opslagruimte vinden om het werk nog beter te sorteren? Neem dan snel contact op met Plus m2. Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om een ruimte optimaal te benutten. Hierdoor zijn zij zeer geschikt om in te schakelen. Bovendien hanteert dit bedrijf de beste prijs om het ook nog eens te realiseren. Zoals zij het zelf ook benoemen is dat je van 1 vierkante meter ook gerust 2 vierkante meter van kunt maken.

Plus m2 helpt je graag op weg

Zelf wilde ik eens zien te achterhalen wat meer ruimte gaat doen bij ons op de werkvloer. Wij verkopen tweedehandse kantoormeubelen. Echter loopt het de afgelopen zo goed dat wij zelfs een extra loods moesten huren! Op zich is dat erg leuk om te doen natuurlijk. Maar niet wanneer deze ruimte ook bijna vol zit. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een andere oplossing. Met name op het gebied van efficiënt te werk gaan wilde ik kijken met de mogelijkheden. Met deze gedachten ben ik op het internet gaan zoeken. Tijdens mijn zoektocht merkte ik vrij snel dat je met een extra verdieping de ruimte optimaal kunt benutten. Voor mij was het dan ook snel duidelijk dat ik op de website van Plus m2 het beste kon kijken.

Gelukkig heeft dit bedrijf er met plezier voor gekozen dat het geen enkel probleem was. De offerte werd voor ons opgemaakt!