Palletiseermachine aanschaffen

palletiseermachine

Wij gaan een palletiseermachine aanschaffen.  Ons bedrijf is dagelijks bezig om goederen in te pakken en deze te vervoeren. Echter moet dit wel heel secuur gebeuren, willen de producten niet beschadigen. Dagelijks zijn medewerkers op de werkvloer bezig om pallets met spullen in te pakken. Hiervoor wordt er een stevig folie omheen gedraaid om zo tijdens het vervoeren niet om te vallen. Al jaren wordt er op deze manier gewerkt en daar is nu een stokje voor gestoken. Behalve dat het soms fout ging tijdens het vervoeren, omdat er te weinig folie omheen was gewikkeld, is het onmogelijk dat dit nog een keer voorkomt. Want hiervoor is nu een machine gekomen die deze handeling van deze werknemers heeft overgenomen.

Via Vermeulen Ingenieursbureau een palletiseermachine gekocht

Iedereen is bijzonder tevreden over de aanschaf van deze machine. Natuurlijk is hier eerst goed over nagedacht, want het is een flinke aankoop. Gelukkig heeft dit bedrijf een mogelijkheid om zo een machine uit te proberen. Voordeel is dat je dan niet meteen aan een aankoop vast zit. Je hebt alle tijd om op deze manier een bepaalde exemplaar uit te proberen. Voordeel is dat je hierdoor meerdere modellen kan uitproberen en niet meteen bij het eerste model een keuze moet maken.

Bij dit bedrijf zijn divers machines te vinden die goed kunnen helpen bij het werkproces. Echter worden de modellen die speciaal gemaakt zijn om emmers, vaten en jerrycans in te pakken door andere bedrijven gemaakt. De namen van deze bedrijven zijn Feige en een ander bedrijf die ervoor zorgt dat je op een makkelijker manier producten in een zakgoed kan verpakken, heet Newtac Bag Palletizing.  palletiseermachine

De voordelen van zakgoed machines

Een tijd geleden heb ik in een fabriek gewerkt waar bepaalde meelproducten werden gefabriceerd. Zodra je hier op de werkvloer kwam moest je speciale kleding en een mondkapje dragen. Deze diende ervoor om de stoffige deeltjes niet in te ademen, zodat deze in de longen terecht kwamen. Jarenlang heb ik hier meet heel veel plezier gewerkt.

Mijn werkplezier werd nog grotere toen er een nieuwe machine werd geïntroduceerd. Deze zorgde ervoor dat de productie rechtstreeks werd ingepakt, zonder dat deze de kans kreeg om over de werkvloer heen te waaien. Een speciale palletiseermachine voor zakgoed werd in gebruik genomen. Hierdoor werd de lucht waarin gewerkt moest worden zo goed als stofvrij. Iedereen had hier profijt van en de klachten aan de luchtwegen waren zo goed als verdwenen.

Meer weten over deze machines?

Na het lezen va bovenstaande blog kan ik begrijpen dat er vragen zijn. Deze vragen kan je aan Vermeulen Ingenieursbureau B.V. stellen. Op hun website is een contactformulier te vinden die je in kan vullen. Hierop vul jij de vraag in en laat je jouw gegevens achter. Binnen een zeer korte tijd wordt er contact opgenomen.

Bij dit Ingenieursbureau is veel meer mogelijk dan alleen een palletiseermachine aan te schaffen. Om hier meer over te weten te komen wat hier allemaal mogelijk is, kan je beter zelf een blik werpen op deze website.

palletiseermachine