Hoe je effectief reclame maakt met een spandoek

Vergroot jouw zichtbaarheid met een spandoek

Je wilt dat je bedrijf gezien wordt. Alleen zo trek je meer klanten. Hier zijn verschillende manieren voor. Zo kun je je zichtbaarheid vergroten door middel van gevelreclame, autobelettering, maar ook met een spandoek. Spandoeken zijn een opvallende manier van reclame maken. Ze trekken de aandacht. En dat is toch wel het doel van reclame maken. Een spandoek kun je helemaal zelf ontwerpen, zodat het past bij jouw bedrijf. Dit lijkt misschien lastig, vooral als je niet weet waar je moet beginnen, maar dat is het helemaal niet. Wij helpen je graag op weg. Lees hier hoe je effectief reclame maakt met een spandoek.

Bepaal de bedrukking

Een spandoek ontwerpen hoef je niet alleen te doen, er staat een team met reclameprofessionals voor je klaar om je hierbij te helpen. Zo kun je hun het ontwerp laten maken, maar je kunt ook zelf wat aanleveren. Wil je bijvoorbeeld dat jouw bedrijfslogo op het spandoek komt te staan? Of een afbeelding? Of heb je een bepaalde boodschap die je over wilt brengen? Dan laat je dat op het spandoek drukken. Denk ook alvast na over de kleuren, het materiaal en de maten van het spandoek.

Kies het juiste spandoekframe

Niet alleen het spandoek zelf verdient aandacht, ook het spandoekframe. Je hebt de keuze uit verschillende soorten frames, zoals gevelframes, spanframes XXL of een vrijstaand spandoekframe. Elk van deze frames kan in verschillende maten geleverd worden, zodat het frame past bij jouw spandoek.

Het spandoek is klaar, nu nog monteren

Nu je een spandoek en spandoekframe hebt, kun je jouw spandoek aan de rest van de wereld gaan laten zien. Maar dan moet je het wel eerst nog monteren. Hoe je dit het beste doet, is afhankelijk van het spandoek en spandoekframe dat je hebt. Ook dit kun je overlaten aan een professional. Deze beschikt namelijk niet alleen over de juiste materialen, maar weet ook hoe een spandoek bevestigd moet worden. Wil je meer weten over leadgeneration? Klik dan hier.