Onze eerste bedrijfsvideo: onze ervaring

De reden van ons contact met The Review Company

Mijn beste vriendin en ik hebben een aantal jaren geleden ons eigen bedrijf opgestart. Echter na die aantal jaren hebben we al wat bekendheid opgebouwd, maar we zaten wat met de handen in het haar, aangezien ons product nog niet gekend genoeg was. Daarom besloten we in het kader van ons marketing-plan een bedrijfsvideo te laten maken die we zowel op onze sociale media pagina’s (zoals Facebook, Instagram, Twitter, vines, …) alsook op onze website konden plaatsen. Deze video heeft ons zeker geholpen, na een aantal dagen hadden we al snel een handvol positieve reacties en ze bleven maar komen. Het heeft zelfs geleid tot een aantal nieuwe klanten en zorgde voor een hogere klantentevredenheid bij onze bestaande klanten.

Onze eigen ervaring achteraf

We waren zeer gelukkig met het resultaat van The Review Company. Ze hebben een prachtige video gemaakt van ons bedrijf waar we fier op waren, we wilden de video aan iedereen tonen en kregen veel positieve reacties. We hadden niet verwacht dat de impact van de video zo positief zou zijn . De positieve reacties hadden voor we met The Review Company contact opnamen niet verwacht.

We kunnen je dus zeker aanraden om ook contact op te nemen met The Review Company indien je je bedrijf en de verkoopcijfers of het beeld van je bedrijf een boost wil geven.