Mijn Adler naaimachine is een zeer goede investering voor mijn bedrijf geweest!

Het is altijd mijn grote droom geweest om een eigen kledinglijn op te zetten, dus ik vond het erg spannend toen ik vorig jaar mijn eigen merk ging opzetten. Ik maak gepersonaliseerde sweatshirts en t-shirts, dus moest ik een goede naaimachine hebben. Nu is Dürkopp Adler een gerenommeerd merk wat dat betreft, dus heb ik besloten om een Adler naaimachine te bestellen bij Habraken.

De beste kwaliteit en werkt enorm goed

Ik ben uiteindelijk voor de Dürkopp Adler 523i-411 gegaan omdat deze industriële naaimachine geschikt is voor lichte toepassingen. Ik werk vanuit mijn atelier waar ik de kleding zelf in elkaar zet en personaliseer. Ik hoefde dus geen groot werkpaard te hebben, maar de naaimachine moest wel voor industriële toepassingen zijn en geen hobby-naaimachine zijn. Wat ik erg fijn vind aan de Adler naaimachine is dat hij niet veel geluid maakt, want mijn atelier zit in een gehorig gebouw en mijn buren zouden niet erg blij met me zijn als ik veel kabaal maakte. Daarnaast ben ik ook erg blij met de eenvoudige steeklengte-instelling. Ik maak alles op maat, dus het is heel fijn dat ik de steeklengte gewoon steeds kan aanpassen zonder veel gedoe. Al met al is deze naaimachine dus een enorm goede investering geweest, want hij is erg betrouwbaar en ik kan er supergoed mee werken. Ik ben daarom heel blij dat ik voor een Adler naaimachine gekozen heb!