Mereveld is één van de mooiste evenementenlocaties

Vlakbij de snelweg bij Utrecht vind je één van de mooiste evenementenlocaties van Nederland. Het is een ideale locatie voor vergaderingen, congressen en trouwfeesten, maar je kunt er ook op één van de ruime terrassen genieten van een drankje of een maaltijd. Mereveld ligt in een landelijke omgeving, waardoor je zoals altijd bij een bezoek aan dit soort evenementenlocaties, het gevoel hebt een beetje tot rust te komen. Dat Mereveld zulke goede voorzieningen heeft draagt daaraan bij. Het personeel zal alles doen wat in hun vermogen ligt om jouw bijeenkomst bij één van de leukste evenementenlocaties in het land tot een onvergetelijk succes te maken.

Van boerderij tot café

Mereveld is al meer dan 130 jaar geleden ontstaan toen de boerderij Mereveld werd gebouwd. Het bedrijf had een grote succesvolle veestapel. Vlak voor de tweede wereldoorlog werd de boerderij uitgebreid met een café. In zekere zin was dat al één van de eerste evenementenlocaties. Want het café was een onverwacht groot succes. Boeren uit de verre omtrek gingen er iets drinken en eten op weg naar de markt. In de jaren zeventig van de vorige eeuw werd de veestapel verkocht en kreeg de boerderij een grote feestzaal. Die zaal bestaat nog steeds. Er worden trouwfeesten en congressen gehouden.

Eén van de duurzaamste evenementenlocaties

Mereveld is de historie als boerenbedrijf trouw gebleven. In de bedrijfsvoering wordt veel aandacht besteed aan een duurzame bedrijfsvoering. Dat betekent dat er goed wordt gelet op het elektriciteitsverbruik, op het verbruik van water en op het voorkomen van schade aan het milieu. Dat het bedrijf dat heel serieus aanpakt blijkt wel uit de certificering die het heeft ontvangen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Mereveld beschikt over het Green Key Gold certificaat, als één van de milieuvriendelijkste evenementenlocaties.