Meer werkruimte dankzij Anera

Wanneer je een magazijn hebt, dan dien je rekening te houden met de ruimtes welke nodig zijn. Maar wist jij dat je bij Anera meer werkruimte kunt creëren?

Zij hebben ons enorm goed kunnen helpen. Ik zal eens in het kort uitleggen waarmee.
Sinds dat ik bedrijfsleider ben geworden begrijp ik maar al te goed wat het personeel bedoelt. Als leider zijnde kom je namelijk op vrijwel iedere vloer en dan pas krijg je het in de gaten dat er te weinig werkruimte is. Als meubelmaker zijnde is dit het belangrijkste van het gehele proces. Mijn werkgever heeft mij toen die tijd de opdracht gegeven om ervoor te zorgen dat ieder personeelslid goed kan werken. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing waar ik meer ruimte mee kan creëren.

Gevonden!

Ik ben vervolgens terecht gekomen bij Anera. Dit bedrijf kan bij ons een geheel nieuwe verdieping plaatsen waardoor je in een klap enorm veel ruimte krijgt. Het plafond is hoog genoeg om dit te realiseren al heb ik hier niet bepaald een goed oog voor. Hierdoor heb ik bij dit bedrijf een afspraak gemaakt zodat zij langs konden komen. Tijdens dit gesprek werd dan ook meteen een offerte opgemaakt zodat je precies weet wat de totale kosten ervan gaat worden. Wij hebben deze offerte dan ook goedgekeurd en nog geen week later waren zij al druk bezig met het plaatsen van onze tussenvloer!