Machine transport kan je het beste aan Gebr. Vermeer over laten

Machine transport

Gelukkig hebben wij het machine transport aan Gebr. Vermeer Industrial Machine transportMovements over kunnen laten.  Dit bedrijf heeft vele jaren ervaring hiermee. Zij weten precies hoe je het beste een verhuizing van een bedrijf kan regelen. Al vanaf de jaren 80 is dit bedrijf actief in deze sector. Zij kunnen worden ingezet voor machineplaatsingen, industriële demontage van machines, installaties en constructies.

Omdat ons bedrijf een beetje uit de voegen aan het groeien was, zijn wij op zoek gegaan naar een ander locatie. Deze moest wel een beetje in de buurt liggen van het huidige pand. Want om heel Nederland door te moeten reizen om op je werk te komen, daar hadden wij geen zin in. Tevens lagen wij in een zeer gunstige hoek en dat wilden wij graag zo houden.

Zeer snel en vakkundig een machine transport uitvoeren

Nadat wij hadden besloten om te gaan verhuizen naar een groter pand, zijn wij op zoek gegaan. Op zoek naar een loods waar wij met ons bedrijf in konden groeien. Al vrij snel hadden wij een geschikte locatie gevonden. Echter moesten hier nog wel veel zaken voor geregeld worden. De ruimte die wij hadden gevonden was perfect. Hier konden wij de komende jaren zeker in groeien en dat was juist de bedoeling.

Machine transportHelaas hadden wij wel een probleem, althans dat dachten wij. Want de machines waar wij momenteel mee werkten moesten ook mee naar de nieuwe locatie. Om deze zelf te gaan vervoeren was een onmogelijke taak en daarom zijn wij bij de Gebr. Vermeer Industrial Movements  terecht gekomen. Dit bedrijf had binnen no time deze spullen al naar het nieuwe pand gebracht. Daar werd alles op de juiste plek gezet en konden wij snel weer ons werk hervatten. 

Zonder dit bedrijf was de verhuizing nog lang niet klaar geweest. Wij zijn dan ook zeer goed te spreken over dit bedrijf.