Jaagers.com: perfecte realisatie van onze nieuwe webwinkel

In het verleden hebben wij een webwinkel laten realiseren. Jaagers.com heeft voor ons een nieuwe Magento 2 webwinkel gerealiseerd. Met tevredenheid kijken wij terug op het hele proces.

Jaagers.com heeft onze wensen goed geïnventariseerd

Een van prettigste punten aan de samenwerking met Jaagers.com is de heldere manier waarop zij je wensen weten te inventariseren en deze wensen vervolgens weten te implementeren in een heldere strategie. Voor de problemen die we met onze vorige webwinkel tegenkwamen hadden we zelf al een aantal oplossingen bedacht, maar Jaagers.com dacht met ons mee en bood ons alternatieven waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Deze duidelijke manier van samenwerken heeft geleid tot een succesvolle en snelle realisatie van onze nieuwe webwinkel.

Jaagers.com blijft betrokken bij het project

Waarschijnlijk is een webwinkel nooit af. Iedere dag biedt nieuwe kansen en op het gebied van e-commerce zijn er altijd nieuwe mogelijkheden. Wij waarderen de manier waarop Jaagers.com bij dit project betrokken blijft bijzonder. Door maatwerkoplossingen op het gebied van support aan te bieden bepalen wij zelf in welke mate Jaagers.com betrokken is bij onze webwinkel. Zo zijn wij in staat om op de juiste momenten kennis in te kopen. De ondersteuning die door Jaagers.com wordt geboden is bijzonder professioneel. Vragen worden adequaat en snel afgehandeld, terwijl er tegelijkertijd ook meegedacht wordt over nieuwe, slimme oplossingen. Jaagers.com toont zich daarmee een betrokken partner die gaat voor een duurzaam resultaat. Wat ons betreft leidt dit zeker tot een samenwerking die in ieder geval de komende jaren standhoudt.