Geschikte telefoon opkoper

telefoon opkoper

Ondernemers zullen het vast en zeker wel herkennen. Je hebt een aantal personeelsleden in dient die in het bezit zijn van een mobiele telefoon. Het handige hiervan is dat je hun altijd kunt bereiken omdat ze de telefoon hebben. Maar na verloop van tijd ga jij toch opzoek naar een nieuw exemplaar voor jouw team. Dit omdat wellicht het abonnement afloopt, of dat je gewoon meer functies wilt geven. Je zit vervolgens met de oude telefoons opgescheept en daar doe je niks mee. Ga dan eens opzoek naar een telefoon opkoper! Bij it-recycling.nl heb je de mogelijkheid om het aan te verkopen. Als de telefoons jonger dan vier jaar zijn en je hebt er tien stuks. Dan bieden zij het al aan om het over te kopen! Ideaal toch als jij continu wilt blijven vernieuwen?

telefoon opkoper

Een mobiele telefoon die niet meer wordt gebruikt zit vaak nog vol met informatie. Dit wil jij natuurlijk niet op straat leggen. Hiervoor zorgt it-recycling.nl ervoor dat het geheel geleegd wordt en geruimd wordt van vertrouwelijke informatie. Jij als ondernemer hoeft je hier niet druk om te maken. Binnen vijf dagen wordt het voor je uitgevoerd en ontvang je hiervan de bevestiging.

telefoon opkoper

Waarom recyclen?

Je kan ervoor kiezen om het zelf te vernietigen. Echter denk je dan niet mee aan het milieu en dat is jammer. Zo wordt aangeraden om een geschikte telefoon opkoper te vinden die jou graag hiermee van dienst kan zijn.