De selectie door Recruitment4you

Recruitment4you is dé matchmaker tussen professionals en organisaties. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het koppelen van bedrijven die werknemers zoeken en de mogelijke kandidaten. De oprichter van het bedrijf is Sheila van der Meeren. Zij is een pro in matches maken en heeft veel kennis over hoe de arbeidsmarkt werkt. Het is belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de combinatie tussen bedrijf en kandidaat. Om de match te maken maakt Recruitment4you gebruik van 2 scans: de PRS Scan en de CTS Scan.

PRS Scan

De volledige benaming van de PRS Scan is PRE-Selectie Scan. Deze scan is geschikt voor de kandidaten. Deze korte test kun je afnemen om er achter te komen hoe je karakter is, wat je kwaliteiten en ontwikkelpunten zijn. Dit is belangrijk voor Recruitment4you om jou met het bedrijf te kunnen vergelijken. Door 12 speciaal ontwikkelde plaatjes kun je er achter komen wat jou competenties zijn. Er worden 3 schermen getoond met elk 4 plaatjes, deze zet je in volgorde van mooi naar minder mooi. Via de software komt er een eindantwoord uit, dit zijn jouw competenties.

CTS Scan

Dit is de Cultuur Talenten Scan. Deze scan is ontwikkeld voor de bedrijven. Door deze test af te nemen kun je er achter komen wat de cultuur van een bedrijf is. Er wordt een kort beeld geschetst over de cultuur van het bedrijf, dit kunnen 12 verschillende soorten uitkomsten hebben. Samen met de gegevens van de PRS Scan gaat Recruitment4you kijken welke professional het beste bij uw bedrijf past.