Beste online marketing bureau van Rotterdam

Mijn vriendin heeft aan het RijnIJssel college een opleiding gevolgd als kapster. Ze heeft een aantal jaar als kapster bij een kapperszaak in Rotterdam gewerkt. Ze vond het werk nog steeds super leuk en ging elke dag met plezier naar haar werk toe. Ze had een hele goede en hechte band met al haar collega’s. Ik had zelf een opleiding gevolgd aan de Universiteit als marketeer. Ik had elke maand van mijn salaris geld apart gelegd zodat ik hier uiteindelijk een pand van zou kunnen kopen om mijn eigen bedrijf te starten. Na een aantal jaar had ik genoeg geld bij elkaar gespaard om in pand in Rotterdam te kunnen kopen. Ik had echter nog niet echt een idee over wat voor bedrijf ik op zou richten. Mijn vriendin leek het een goed idee om een kapperszaak te openen. Ik had daarom de spullen voor een kapperszaak gekocht en hebben we de zaak naar een paar weken kunnen openen. We hadden in het begin al erg veel klanten omdat mijn vriendin een goede band had met al haar klanten die ze had bij haar oude werk. Ik wilde de zaak echter nog wel uitbreiden dus ik ging op zoek naar een goede manier om dit te doen. Na een tijdje te hebben gezocht kwam ik uit op online marketing bureau Rotterdam.


Meer informatie

Ik ging op zoek naar meer informatie op het internet naar online marketing bureau Rotterdam. Ik had een aantal websites met elkaar vergeleken en ik kwam uiteindelijk uit op de website van Dutch Blue. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aanbiedt. Dit sprak mij erg aan waardoor ik contact had opgenomen met het bedrijf.