Vertaalbureau in Rotterdam, de Stentor

vertaalbureau in Rotterdam

Het vertaalbureau in Rotterdam, Stentor, heeft ons bijzonder goed geholpen. Voor een tijd terug hadden wij een vacature open staan en hiervertaalbureau in Rotterdam kregen wij veel reacties op. Omdat het om een vacature gaat waar veel contact is met het buitenland waren wij op zoek naar iemand die de taal machtig is. De reacties op deze vacature waren dan ook zeer variant. Veel mensen die alleen een buitenlandse taal spraken reageerden ook op deze vacature. Eén sollicitant was zo goed, maar kon helaas geen Nederlands. Om tijdens het gesprek de puntjes op de -i- te krijgen hebben wij er een tolk bij laten komen. De kon de sollicitant meteen in zijn eigen taal bepaalde vragen stellen. Vragen die wij ook in het Engels hadden kunnen stellen, maar dit gaat een stuk makkelijker. Uiteindelijk hebben wij deze man aangenomen. 

Het vertaalbureau Rotterdam heeft veel voor ons kunnen betekenen

vertaalbureau in RotterdamDe allereerste keer dat wij in contact kwamen met het vertaalbureau in Rotterdam hebben wij een zeer goed gesprek gehad. Hierin konden wij duidelijk maken wat voor een diensten wij graag gebruik maken. Want niet alleen een tolk kan je hier inhuren, maar ook veel andere mogelijkheden, zoals het schrijven van een brochure, web teksten en belangrijke brieven. De reden dat wij dit uit willen stellen, is puur, omdat wij er zeker van willen zijn dat deze foutloos geschreven gaan worden. Tevens is het mogelijk om ook juridische brieven te laten schrijven, iets wat ons zelf niet zo ligt. 

De diensten die je bij Stentor kan krijgen, zijn van zeer uiteenlopende aard. Dat wil niet zeggen dat zij in het ene beter zijn dan in het andere. Je kan ervan uitgaan dat alles wat zij in handen nemen ook perfect wordt uitgevoerd. Wij hebben daar zeer goede ervaringen mee en willen beslist geen ander bedrijf in handen nemen. De kwaliteit die je bij Stentor krijgt is zeer goed.