ri&e staat voor risico inventarisatie en evaluatie

Sinds een klein maandje heb ik een tweede bedrijf erbij en dat bevalt tot nog toe uitstekend. Hier komt uiteraard weer meer stress bij kijken, maar gelukkig heb ik goed personeel. Het is zeker van belang om goed personeel te hebben, mocht je een goedlopend bedrijf willen hebben. Voor goed personeel moet je ook kleine dingen terug doen, zoals zorgen voor een goede veiligheid in het bedrijfspand en personeelsfeestjes om het moraal hoog te houden. Om de veiligheid te laten checken kan je meerdere bedrijven inhuren. Toen ik op internet aan het kijken was, kwam ik bij rieofferte.nu uit. Het bedrijf voert veiligheidschecks uit bij bedrijfspanden en zorgt ervoor dat de veiligheid optimaal is.

Wat erg opviel waren de goede recensies van het bedrijf. Zo stond er dat ze erg voordelig waren en ook nog eens kwaliteit leveren. Iedere werkgever vind deze twee punten belangrijk. We hebben toen contact met ze opgenomen en gevraagd of ze bij ons een ri&e konden uitvoeren. Na een fijn telefoongesprek kwamen ze de volgende dag al langs om alles te inspecteren.

Zeer tevreden.Goedkoop-Duurkoop

In totaal was het bedrijf maar twee uurtjes bezig met het bedrijfspand te inspecteren. De ri&e werd uitstekend uitgevoerd. Je kon duidelijk zien dat ze ervaring hadden. Zo gingen ze opzoek naar zwakke punten van ons bedrijfspand, om zo de veiligheid optimaal te houden. Na de inspectie kregen we een aantal tips en die hebben we met beide handen aangepakt! Het is echt een aanrader.