Crypto rente

crypto rente

Rente over crypto verdienen, dat klinkt als muziek in de oren. Je verdient namelijk niet alleen aan de waardestijging van de koers, maar ook groeit je vermogen door de crypto vast te houden. Met de huidige inflatie is dit een zeer interessante strategie! Lees verder om meer te leren over crypto rente!

Wat is het?

Rente op crypto verdienen is eigenlijk nauwelijks anders dan rente verdienen over je reguliere spaargeld. Maar waar de rente over je spaargeld tegenwoordig extreem laag is, valt er bij crypto wel degelijk wat te verdienen! Je zet je cryptomunten tijdelijk weg of leent ze uit en in ruil daarvoor ontvang je rente, wat ook wel yields genoemd wordt. Het platform gebruikt jouw crypto dan voor een liquiditeitspool of om te staken en na een bepaalde tijd kun je die munten gewoon weer zelf gebruiken!

crypto rente

Hoe doe ik dit zelf?

Rente over je crypto ontvangen is natuurlijk ideaal, dus laten we even kort kijken naar hoe je dit zelf kan doen. Eerst kies je een geschikte broker, die betrouwbaar is en bij jouw past. Dan maak je daar een account aan, verifieer je dit account, zet je geld of crypto op dit account en dan zoek je een hoge rente over een crypto product. Investeren en klaar: nu ben je rente aan het verdienen op je crypto!

Meer weten over crypto, rente op crypto en over de verschillende aanbieders en platformen waar jij kan handelen in crypto? Ga dan snel naar Bankr.nl!