Cocktailshaker inhuren voor jouw feest? Kijk op Barcompany.nl

Wil jij de lekkerste cocktails op jouw feest? Dan kan je bij Bar Company een cocktailshaker inhuren. Onze professionele cocktailshakers kunnen alle cocktails maken die je maar kan bedenken. Wil je van jouw feest dus echt een succes maken? Huur dan een cocktailshaker in bij Bar Company.
De cocktailshakers van Bar Company maken elke week cocktails en weten dus precies hoe ze de cocktails perfect moeten maken. heb je persoonlijke smaakvoorkeuren? Laat het ze dan weten, dan zullen ze de cocktail net wat aanpassen zodat hij op jouw smaak aansluit.

Wij nemen alles mee!

Wil je ook een bar bij je cocktailshaker? Dan nemen wij die ook mee. Bij Bar Company hebben we een hoop verschillende soorten bars zodat er voor elk thema eentje beschikbaar is. Ook de drank en alle andere benodigdheden regelen wij zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Doordat we dit dagelijks doen weten we ook precies hoeveel we mee moeten nemen om altijd genoeg te hebben.

Ook flairtenders!

Naast onze professionele cocktailshakers kan je ook een flairtender inhuren. Deze speciaal getrainde barmannen- en vrouwen gooien de flessen en glazen in het rond terwijl zij de cocktails bereiden. Deze spectaculaire vertoning zal zeker de aandacht trekken op jouw feest en zal er voor zorgen dat jouw gasten de avond niet snel zullen vergeten.
Bij Bar Company een cocktailshaker inhuren garandeert dus een geweldige avond met de lekkerste cocktails. Je vindt onze shakers door heel Nederland en België dus afstand is voor ons geen probleem. Kijk op onze website voor foto’s en meer informatie of vraag een offerte aan.

Iets anders dan cocktails?

Iets anders dan cocktails op jouw feest? Wat dacht je van een champagnetoren of een casino? kijk voor onze andere concepten dus even op www.barcompany.nl.