Werknemers willen heftruckcertificaat halen

Steeds vaker krijg ik van mijn werknemers te horen dat ze hun heftruckcertificaat willen halen. Wij werken momenteel niet met heftrucken in het bedrijf, maar hierdoor zou de logistiek wel een stuk sneller gaan. Ik zit er dus theftruckcertificaat halenoch over te denken om deze aan te schaffen en mijn werknemers de cursus te laten volgen. Ik was vooraf wel erg bang dat de cursussen erg duur zouden zijn en onnodig. Toen kwam ik erachter dat het zelfs verplicht is voor de werknemers die erop gaan werken/rijden. Toen ben ik online gaan zoeken waar deze certificaten allemaal te halen zijn.

Dichtbij huis en werk

Ik kwam meteen uit bij Wesseldijk om de heftruckcertificaten te halen. Ons bedrijf is in Zaltbommel gevestigd en het opleidingscentrum zit in Tiel. Dat is dus best dichtbij ons bedrijf. De meeste medewerkers wonen ook erg in de buurt van Zaltbommel en voor hen is Tiel dus ook niet lang rijden. De locatie vond ik samen met de duur van de cursus een van de grootste voordelen. De cursus duurt namelijk maar 2 dagen, wat naar mijn idee erg kort is. Na het volgen van deze 2 dagen kunnen mijn werknemers veilig met een heftruck werken.

heftruckcertificaat halen

Ervaring

Ik ben onwijs tevreden en mijn werknemers zijn dat ook. Ze hebben het erg naar hun zin gehad en zouden (net als ik) Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk aan iedereen aanraden. De prijs en kwaliteit zijn heel erg goed in verhouding en dat is naar mijn idee het belangrijkste. Overigens hebben ze nog meer opleidingslocaties dan alleen Tiel.