Website laten bouwen

https://vrijdagonline.nl/

Onlangs heb ik een website laten maken voor mijn zaak, ik heb een kleine voedingsmiddelen speciaalzaak en ik vond het toch belangrijk om online zichtbaar te zijn, dus heb ik besloten om een website te laten bouwen.

Keuze van mijn website: websitebouwer

Ik heb gekozen voor een zeer lichte website, zodat het de mogelijke klant niet teveel moeilijkheden of stress zou geven. Dankzij de lichte website is het gemakkelijk voor klanten om producten terug te vinden. Op de website heb ik gekozen voor een contactpagina, een pagina over hoe het bedrijf gestart enzovoort.

Daarnaast heb ik ook gekozen voor een webshop, deze webshop werd volledig geïntegreerd in mijn website. Bij ieder product staat er een mooie productomschrijving met specifcaties, alsook hoe het product te gebruiken.

Om mijn website te realiseren, heb ik contact opgenomen met een webdesigner. De websitebouwer heeft me zeer goed geholpen, zonder hem had ik de website niet kunnen verwezenlijken.

https://vrijdagonline.nl/

Tevredenheid websitebouwer

Ik ben zeer tevreden over mijn website, de webdesigner heeft zeer veel aandacht besteed aan mijn noden en wensen. Eerst heb ik er nog aan gedacht om alles in eigen handen te nemen, maar op die manier had de website er nooit zo perfect uitgezien als dat hij nu is.

Ik heb mijn webdesigner gevonden via https://vrijdagonline.nl/.

Aarzel dus niet met hen contact op te nemen als je op zoek bent naar een website voor je zaak.