Wat is Bloomreach precies?

Als ondernemer bent u dagelijks bezig met het maken van meer omzet. Dit is natuurlijk van groot belang voor uw onderneming, zodat u kunt groeien. Tegenwoordig gebeurt alles op het internet en is het van groot belang dat u hier op inspeelt. Met een webshop is dit eenvoudig en is dit natuurlijk onmisbaar binnen uw onderneming. E-commerce speelt een grote rol en jaarlijks zijn er nieuwe ontwikkelingen. Met deze ontwikkelingen kunt u uw webshop een stuk beter maken en zorgen voor meer klanten. Veel ondernemingen met een webshop maken daarom gebruik van Bloomreach. Het is een handige service waarvan u als ondernemer goed gebruik van kan maken. Wat is Bloomreach precies? En wat zijn de voordelen van deze service? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat u er meer over te weten komt.

Wat is Bloomreach?

Bloomreach was in het verleden te gebruiken als een Open Source platform, maar dat is nu veranderd. U kunt Bloomreach nu gebruiken op licentiebasis en dit is met een goede reden, zo is het de marktleider op gebied van Implementaties en ontwikkelingen. Bloomreach maakt verschillende dingen mogelijk voor uw webshop en dit zijn vooral extensies. De oplossingen van Bloomreach zijn eindeloos en zorgen voor meer conversie. Zo maken ze het mogelijk dat u de ervaringen van de klant kunt verbeteren op uw webshop. Personalisatie is hierbij heel erg belangrijk en dit is natuurlijk onmisbaar binnen de e-commerce wereld. Wilt u ervoor zorgen dat uw webshop meer verkeer krijgt? En dat u meer conversie krijgt? Bloomreach zorgt ervoor dat u uw webshop kunt verbeteren, zodat u al uw doelen kunt bereiken. 

Daarnaast maakt Bloomreach het u ook makkelijk en kunt u data makkelijker opslaan. U kunt alle informatie van de klant goed opslaan en eventueel gebruiken voor uw marketing campagne. Ook biedt de software meer mogelijkheden op het gebied van marketing en dit is goed voor het verkeer op uw webshop.

Software bestellen

Heeft u interesse gekregen in de Bloomreach software? U kunt deze software eenvoudig bestellen via het internet en koppelen aan uw webshop. Er zijn een hoop verschillende aanbieders en deze zult u goed met elkaar moeten vergelijken. De software Bloomreach werkt op licentiebasis en dit betekent dat u het eenmaal hoeft te betalen. Neem eventueel contact op met uw aanbieder als u vragen heeft over de software. Ook zijn er vaak oplossingen op maat verkrijgbaar en kunt u een ontwikkelaar inschakelen.