Wat bewaar je in een locker?

Tijdens een lange schooldag heb je waarschijnlijk allerlei benodigdheden die je niet de hele dag wil mee tillen in je tas. Dat zijn dingen die je veel beter gewoon op school kan laten. Er zijn wel wat dingen die echt niet mogen ontbreken in jouw locker. Niet alleen boeken, schriften en een laptop zijn belangrijk namelijk. Er is nog veel meer wat niet ontbreken mag.

Eten en drinken

Eten en drinken mag nooit ontbreken in een locker met pincode. Tijdens een lange schooldag krijg je op een zeker moment altijd honger en het is dus altijd van belang om wat snacks en drinken in een locker te bewaren. Denk hierbij aan wat kleine snacks, zoals nootjes of koekjes. Zorg ook altijd voor een zoute snack, voor het geval je je ooit een beetje flauw voelt tijdens de dag. Bewaar alleen niet langer dan een dag fruit in een locker met pincode. Fruit kan namelijk erg snel bederven en wanneer het warm is zal dit nog sneller gaan. Bewaar ook altijd wat drinken in de locker met pincode. Het is namelijk beter om drinken te bewaren in een locker dan in je tas. Je wilt natuurlijk niet dat het flesje lek gaat in de tas en alle boeken kapot gaan.

Verzorging en extra’s

Tijdens een lange dag wil je je graag kunnen opfrissen. Bewaar dus altijd een deo in je locker met pincode. Een extra parfumroller kan ook altijd handig uitkomen. Maar ook dingen zoals kauwgom of mintjes zijn altijd handig. Denk er ook aan om altijd wat extra pennen en potloden in je locker te bewaren, of misschien wat gummetjes. Een extra oplader voor je telefoon of laptop kan ook altijd handig zijn. Bijvoorbeeld wanneer jouw andere opladers kapot zijn of iemand anders zijn opladers is vergeten. Reden genoeg om altijd een paar extra opladers in je locker te bewaren dus!