Tip: reis eens met taxi Doetinchem

Taxi Aria

Voor mensen die altijd maar een dure en vaak te late taxi nemen, raad ik eens een keer iets anders aan. Ik raad namelijk taxi Doetinchem aan. Deze taxi voldoet naar mijn mening aan alle eisen waaraan een goede taxi moet voldoen. Zo ervaarde ik dit toen ik laatst een rit met de taxi nam van Doetinchem naar Gendringen nam. Dit was nodig omdat familie van mij daar woont en ik hun graag wilde bezoeken. De reden dat ik voor een taxi koos en niet voor eigen vervoer is omdat ik niet in het bezit ben van een rijbewijs. Ook vond ik het wel fijn om met de taxi te gaan zodat ik een alcoholisch drankje kon nuttigen bij mijn familie.

Taxi Aria

Uurtje uitstellen geen probleem

 

Op de dag waarop ik naar mijn familie zou gaan, kwam er heel eventjes iets tussen. Zo moest ik toch echt nog een bezoekje aan het centrum van Doetinchem brengen. Ik moest de tijd dat de taxi mij zou komen ophalen dus met een uur verzetten. Ik belde daarom het nummer van Taxi Doetinchem. Taxi Doetinchem vertelde dat dit geen probleem was en geregeld kon worden. Ik had niet verwacht dat dit zo gemakkelijk ging. Toen ik de nodige producten had gehaald in de stad, ging ik snel naar huis. Gek genoeg stond de taxi al te wachten op mij en kon ik gelijk instappen. Ik ben vervolgens vervoerd naar Gendringen.

Echt een luxe

Taxi Aria

De taxirit die ik bij taxi Doetinchem had, was heel erg aangenaam. Zo was het lekker warm in de taxi en waren de stoelen van leer. Op de snelheid van de taxi had ik ook niets op aan te merken. Zo was reistijd echt minimaal. De chauffeur was ook nog eens erg aardig en dat scheelde een hoop. Zo hebben we tijdens de rit nog even leuk kunnen praten. Op de terugreis was dit ook het geval. Ik vond het erg fijn om een keer met de taxi te reizen. Echt een luxe die je niet altijd hebt. Vooral de luxe van een taxi zoals taxi Doetinchem heb je niet vaak.