Schoonmaak kantoren door schoonmaakbedrijf

Dubru

Bij Dubru kun je terecht voor de schoonmaak van kantoren. Een schoon kantoor is natuurlijk belangrijk. Voor hygiëne natuurlijk maar het is voor werknemers ook prettig om in een schoon kantoor te werken. Een fijn werkklimaat zorgt voor een beter werksfeer en hogere productiviteit. Daarnaast wordt het kantoor ook door klanten bezocht en wil je ook goed voor de dag komen. Een vies kantoor doet het imago van je bedrijf geen goed. Dat komt namelijk niet betrouwbaar of netjes over en klanten nemen dat beeld dan ook over voor je dienstverlening. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Met een schoon en netjes kantoor kun je dit voorkomen.

Schoonmaak kantoren

Schoonmaak kantoren door een professioneel bedrijf

Laat de schoonmaak van kantoren over aan een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Dubru. Dubru heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en in gespecialiseerd in de schoonmaak bij zakelijke klanten. Naast de schoonmaak van kantoren doen ze bijvoorbeeld ook glasbewassing en het reinigen van gevels. Bovendien kunnen er zelfs totaalpakketten gemaakt worden met het onderhouden van de groenvoorziening zoals het bijhouden van kantoortuinen en verzorgen van planten.

Kantoorschoonmaak

Hygiënisch en stofvrij

Schoonmaak kantoren is belangrijk. Dubru zorgt er voor dat alles hygiënisch schoon en stofvrij wordt gemaakt. Dus niet alleen de toiletten en de bureaus afnemen maar ook vloeren, bureaupoten en toetsenborden. Alles wat onhygiënisch wordt of waar stof op terecht komt. Zo is het altijd fris en schoon als je weer op kantoor komt. Ze maken samen met jou afspraken over wanneer er wordt schoongemaakt en hoeveel tijd het kost. Als je akkoord gaat met de offerte gaan ze direct voor je aan de slag. Wil je meer informatie over het laten schoonmaken van jouw kantoor? Neem dan contact op met Dubru en informeer naar de mogelijkheden. Of maak direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek om jouw wensen te bespreken.