Rolcontainers voor particulier en zakelijk gebruik, hoe doe je dit?

Rolcontainers zijn een zeer efficiënte manier om bij te dragen aan een schoner milieu. Je kunt je afval eenvoudig scheiden en milieuvriendelijk laten ophalen. Met deze kleine moeite schaad je de natuur zo min mogelijk. Nu kan het gebruik van rolcontainers je al bekend zijn voor in de zakelijke branche, maar kan je hier ook op particulier niveau gebruik van maken? Bij LogicWaste hebben ze hierop het antwoord.

Wat voor rolcontainers zijn er?

Bij rolcontainers denk je misschien aan de grote containerbakken die beneden in de milieustraat van een kantoor staan, waarin al het afval verzameld wordt. Dit klopt ook, want deze containers worden hier vaak voor gebruikt. Deze rolcontainers zijn vrij groot en kunnen worden aangepast aan je gebruik. Zo zijn er rolcontainers van 660 liter, maar als je verwacht dat je veel afval produceert kan je ook kiezen voor een XL rolcontainer van wel 1700 liter. Het is daarom verstandig om van tevoren een inschatting te maken hoeveel afval je denkt te deponeren in een bepaalde periode, zodat je hierop je rolcontainers kan uitzoeken. Het is bij LogicWaste mogelijk om verschillende groottes en hoeveelheden te bestellen.

Daarnaast draait milieuvriendelijk afval deponeren ook om scheiden. De bakken van LogicWaste zijn onderverdeeld in de twee belangrijkste categorieën afval: papier en karton en restafval. Ongeacht waarvoor je de bakken wilt gebruiken kun je ook kiezen voor verschillende hoeveelheden en maten.

Particulier gebruik

Wil je ook een rolcontainer huren voor particulier gebruik? Omdat je bijvoorbeeld je huis aan het verbouwen bent of graag let op het scheiden van je afval? Dan kan dit ook bij LogicWaste. Je hoeft niet per se een bedrijf te zijn om een rolcontainer te mogen huren. Je kunt ook een rolcontainer huren voor bij je thuis, bijvoorbeeld een kliko ter grootte van 240 liter. Om dit te kunnen doen, kan je net zo makkelijk een offerte aanvragen als bij een bedrijf. Er wordt dan gekeken naar hoe frequent je wilt dat de bak geleegd wordt en wanneer. Om uitstoot van brandstof te verminderen wordt er ook gekeken naar of er in de buurt nog meer rolcontainers of partners van LogicWaste aanwezig zijn, zodat er afspraken gemaakt kunnen worden over de levering. Als je kiest voor milieuvriendelijk afval scheiden voor een goede prijs en een oog voor kwaliteit, dan kan je ook als particulier een rolcontainer bij LogicWaste huren.