Rallyborden voor de opening

Rallyborden

Rallyborden gezocht zodat wij onze opening goed kunnen laten zien aan iedereen. Na een heftige verbouwing waar alles verkeerd ging is het eindelijk zover dat wij over een paar weken open kunnen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om het groot te gaan vieren zodat wij onze verbouwing kunnen “vergeten”. De catering was geregeld en de ruimte werd erg netjes ingericht. Nu wilde ik alleen nog een middel zien te vinden waarmee ik de mensen kan laten zien waar zij heen moeten.

Rallyborden

De rallyborden besteld

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die ons kan helpen. Tijdens mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Maria Kramer. Bij dit bedrijf kon ik zelfs een visitekaartje alsmede de rallyborden bestellen. Met deze borden weet ik zeker dat iedereen weet waar zij naartoe moeten gaan. Het prettige hiervan is dat de kosten die zij hanteren ook nog eens aan de lage kant zijn. Voor mij was het maken van een keuze dan ook snel gemaakt. Ik heb bij dit bedrijf een offerte opgevraagd en die kreeg ik diezelfde dag al terug. De kosten zijn erg aantrekkelijk en hierdoor kon ik de wensen bespreekbaar maken bij dit bedrijf. Zo kreeg ik een ontwerp te zien waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Toch heb ik ervoor gekozen om dit ontwerp aan te houden aangezien het goede en pakkende tekst bevat. Als jij ook nog opzoek bent naar een geschikte reclame, dan raad ik je aan om snel in contact te komen met dit bedrijf.