Outplacement Rotterdam helpt werknemers

Bent u onlangs uw baan kwijtgeraakt of is dit binnenkort het geval? Dan is het verstandig om Outplacement Rotterdam in te schakelen. Dit is een groot en professioneel bedrijf die werknemers helpt bij het vinden van een baan. Daarnaast zullen zij de werknemers ook steunen aangezien het voor veel een moeilijke periode is geweest. Er komen veel zaken bij kijken en daarom is het belangrijk dat u wordt geholpen door een deskundige.

Het traject bij Outplacement Rotterdam

Wanneer u terecht komt in een outplacement traject dan zal deze bestaan uit een aantal fases. Het traject kan uit de volgende stappen bestaan:

  • De verwerking. De werknemer heeft vaak een nare ervaring achtere de rug met zijn of haar oude werkgever en daarom is het belangrijk om de nieuwe situatie te accepteren en deze te verwerken.
  • Zelfonderzoek. Om weer te gaan solliciteren is het belangrijk dat u weet wat u precies wilt. Hierbij moet u weten wat uw zwakke en sterke punten zijn. Om dit te weten te komen wordt er vaak een test uitgevoerd.
  • Sollicitatietraining. Aangezien de meeste mensen al zeer lange tijd niet meer gesolliciteerd hebben, moeten ze opnieuw leren wat de beste manieren zijn om te solliciteren. De deskundigen zullen uw cv nauwkeurig gaan bekijken en eventueel aanpassen.
  • Een baan zoeken. Wanneer u klaar bent om een baan te gaan zoeken, zal Outplacement Rotterdam u helpen hiermee. Zij helpen u met het vinden van een passende betaalde baan waar u gelukkig en energiek van wordt.