Opzoek naar vintage houten klapstoelen

Al een geruime tijd ben ik druk opzoek naar vintage houten klapstoelen. Vanaf het moment dat wij eindelijk ons restaurant sleutels hebben gekregen zijn wij al aan het klussen geweest. De gehele interieur hebben wij weggedaan. Dit omdat het er niet meer uitziet en tevens ook niet past in ons interieur. Hierdoor zijn wij op het internet gaan zoeken naar een compleet nieuw interieur. Echter viel het mij al meteen op dat de kosten behoorlijk prijzig zijn wanneer je nieuw interieur zoekt. Het is natuurlijk wel van belang dat er meubilair geplaatst moet worden. De gasten moeten immers wel kunnen zitten toch? Zo ben ik mij ook meteen gaan verdiepen in tweedehands interieur!

De vintage houten klapstoelen gevonden

Het thema waar wij ons graag aan willen houden is richting de “oldskool”. Zodoende zoeken wij specifiek ook naar de vintage houten klapstoelen die wij hiervoor kunnen gebruiken. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik terecht op de website van Super-Seat.com. Bij dit bedrijf viel het mij al direct op dat de kosten die zij hanteren erg aantrekkelijk zijn. Het zijn dan wel tweedehandse meubels, maar dat kun je hier absoluut niet aan zien. Voor mij was het dan ook snel duidelijk en ik ben een afspraak gaan maken om het meubilair te bekijken. Geweldig om te weten dat dit bedrijf onze stoelen hebben waar wij naar opzoek waren.