Meenemen naar de beurs

aanstekers

Omdat aanstekers eenvoudig zijn te bedrukken, is het een perfect relatiegeschenk om mee te nemen naar de beurs. Door zijn eenvoud, en de voordelige aanschafprijs kun je weggegeven aan iedere bezoekers. Voordeel hiervan is dat de naam van je bedrijf door heel het land gaat, zet de naam van je website op de aanstekers en mensen gaan zeker een kijkje nemen. Met een beetje geluk kun je er zelfs klanten aan overhouden, zo eenvoudig en simpel kan promoten met een aansteker zijn.

aanstekers

Groot bereik

Het bereik met een aansteker is groot, hoe meer je er op evenementen weggeeft, hoe groter je bereik wordt. Vaak gaan aanstekers ook van hand tot hand, waardoor je nog meer mensen bereikt. Een laten we eerlijk zijn, iedereen heeft wel ergens in huis een aansteker liggen. Combineer leuk met de kleuren en teksten van de aansteker, het is mogelijk om de bedrukking in een kleur of meerdere kleuren aan te laten brengen. Hierdoor creëer je een unieke aansteker die direct herkenbaar is, niet alleen voor jou maar ook voor anderen.

Voor kleine en grote ondernemers

Bij veel aanbieders van relatiegeschenken kun je alleen grote aantallen kopen, bij aanstekers.nl is zowel de grote als de kleine ondernemer meer dan welkom. Heb je maar een aantal aanstekers nodig dan ben je ook welkom, een klein bedrijf heeft dezelfde mogelijkheden als een ondernemer die er elk jaar veel afneemt. Natuurlijk worden de prijzen voordeliger naarmate je meer exemplaren afneemt, wil je hierover meer informatie neem dan contact op met een van de medewerkers.