Krijgen wat je verdient? Ga naar de specialist in incasso

Het BKM credit management is de specialist in incasso waar je moet wezen als het gaat om vragen of het opvolgen van incasso’s, het beheer van je debiteuren en advies omtrent het juridische aspect van deze zaken. Al ruim 40 jaar is het bedrijf actief in het adviseren en begeleiden van bedrijven die deze zaken willen uitbesteden. Maar ook op het gebied van training kan BKM je helpen zelf de touwtjes in handen te houden

Wie is BKM credit management
Het bedrijf heeft alle kennis en knowhow in huis om jou als ondernemer te adviseren, begeleiden en op te leiden tot specialist in incasso. Het bedrijf draait op haar gevoel voor rechtvaardigheid en biedt met hoog opgeleide werknemers, juristen en een advocaat persoonlijke aandacht voor jou.

Elke ondernemer kent wel de gevallen waarin in een debiteur de gemaakte afspraken omtrent betalingen niet na komt. BKM kan je in dergelijke gevallen ondersteunen.  Openstaande posten worden opgepakt alsof ze van henzelf zijn en ze gaan door totdat het tot een rechtvaardig einde komt. En omdat geen enkele incasso zaak hetzelfde is, en ook geen enkele debiteur op een zelfde manier reageert bieden zij maatwerk.

Preventie

Naast alleen het vorderen ligt de focus ook op preventie. Elke dag dat een factuur open blijft staan kan gezien worden als een verlies voor de onderneming. En elke factuur die niet betaald wordt vereist een vertienvoudiging van de omzet om deze weer recht te trekken. Met de expertise van BKM credit management aan je zijde voel je je gesteund.