Kent u Rouwverwerkingonline al?

In de afgelopen 10 jaar heb ik veel verlieservaringen beleefd. In deze tijd heb ik altijd het gevoel gehad dat ik de dingen goed wist te verwerken. DIt is denk ik ook het geval geweest, tot ik tot een maand geleden afscheid moest nemen van mijn huisdier. Het trouwe beestje heeft 15 jaar geleefd maar is in zijn slaap gestorven. Wat ik gemerkt heb is dat me dit ontzettend aangegrepen heeft. Ik merkte gek genoeg dat het verlies van mijn huisdier veel oud verlies heeft getriggerd. Dit is ook wat ik geleerd heb toen ik rouwverwerking ben gaan volgen. Dit was namelijk wat ik gedaan heb nadat mijn huisdier toen is weggevallen. Omdat ik te maken kreeg met oud verdriet leek het me zorgzaam om rouwverwerking te gaan volgen. Dit ben ik toen gaan zoeken op het internet maar ik merkte al snel dat ik door mijn drukke bestaan weinig ruimte ervaarde om dit op te pakken. Ik heb namelijk een gezin met kinderen en daarnaast werk ik 40 uur in het onderwijs. Dit maakte het voor mij ingewikkeld om daarnaast ook nog rouwtherapie te gaan volgen. Ik vond dit een ingewikkeld proces en heb dit toen besproken met vrienden die ik in vertrouwen neem. Ik had gesprekken met een vriend over deze gedachtes en hij vroeg mij toen of ik wel eens had gehoord van rouwverwerkingonline. Hier had ik nog niet eerder van gehoord maar rouwverwerkingonline klonk voor mij wel als een ideale manier van rouwverwerking. rouwverwerkingonline klonk voor mij namelijk als een manier om gemakkelijk op afstand te kunnen werken aan rouwverwerking. Ik wist alleen niet of dit bestond en ben daarom gaan zoeken op het internet naar rouwverwerkingonline. Ik kwam al snel uit op de website rouwverwerkingonline.nl

rouwverwerkingonline voor iedereen

Op de website rouwverwerkingonline.nl heb ik toen kunnen lezen hoe de rouwverwerkingonline in zijn werk verloopt. Ik kwam al snel tot de ontdekking dat deze vorm van rouwverwerking voor mij goed zou kunnen werken. Om die reden ben ik toen verder gaan lezen op de website. Ik heb toen veel informatie kunnen vinden die mijn kennis heeft weten te vergroten wat betreft rouwverwerkingonline. Toch was ik nog niet helemaal overtuigd over het concept. Ik denk dat dit er mee te maken heeft dat ik het belangrijk vind om persoonlijk contact te ervaren met iemand die werkt voor rouwverwerkingonline.nl, heb ik contact opgenomen met het bedrijf. Ik heb op een hele prettige manier kunnen communiceren met het bedrijf en dat gaf me het gevoel dat het oké was om hier een hulpvraag in te dienen. Ik heb me toen daarom aangemeld via de website en heb nu al een hele goede ervaring gehad bij dit bedrijf.

Bent u ook naar een manier van rouverwerking die online is?

Wanneer u meer wilt weten, adviseer ik u:

  • Om naar de website rouwverwerkingonline.nl te surfen
  • Op de website meer informatie te vinden over online rouwverwerking.
  • Om u wellicht aan te melden voor rouwverwerkingonline.

Ik ben ontzettend blij met het feit dat ik deze stap heb gemaakt voor mijn rouwverwerkingonline.