Huismerk inkt in een lege cartridge

De kwaliteit van de inkt in de cartridge van een inktjet printer is van essentieel belang voor de afdruk. Als die niet goed is krijgen je afdrukken met fletse kleur, er komen strepen op of kleine stukjes van de afdruk blijven wit. Voor afdrukken die in presentaties of andere officiële documenten nodig hebt is dat uiteraard niet gewenst. Dan zoek je naar een printer cartridge die het altijd goed doet. Daar hoef je nu niet verder naar te zoeken. Printerinkshop maakt uitstekende kwaliteit huismerk inkt en vult daarmee een originele lege cartridge.

Goedkoopste van Nederland

Bij Printerinktshop wordt alleen gewerkt met merken printers die in grote volumes wordt gebruikt. Door in grote aantallen te werken en de goedkope huismerk printer inkt te gebruiken kan Printerinktshop de goedkoopste cartridge van Nederland leveren. Het duurste onderdeel – de cartridge – wordt immers niet ingekocht. Die komen via centrale inzamelpunten vanzelf bij Printerinktshop in de magazijnen terecht. De merken die door deze online inkt specialist worden ondersteund zijn Canon, HP, Epson en Brother. Van deze merken is alleen inkt te bestellen voor de meest verkochte modellen.

Printer uitzoeken met de selectietool

Om te ontdekken of jouw model printer wordt ondersteund is er een eenvoudige tool ontwikkeld om de juiste cartridge voor je printer te vinden. Dat gaat in vier stappen. Eerst selecteer je of je op zoek bent naar toner of een cartridge voor een inktjet printer. Daarna selecteer je in stap twee het merk van je printer. Stap drie is het uitkiezen van het type printer. De laatste stap die je moet zetten is het selecteren van het model. Dan kom je vanzelf uit bij de cartridge die in jouw printer past. Je kunt die online aanschaffen en een zeer lange tijd uitstekende afdrukken maken.