Het efficiënt verwijderen van jouw afval bij Akwadraat

logo akwadraat

Ben je onlangs de eigenaar van jouw eigen onderneming en ben je opzoek aan een effectievere en efficiëntere manier om het afval wat het proces van jouw product of dienst oplevert efficiënter te verdwijnen? Dan ben er bij het management bedrijf Akwadraat aan het juiste adres.

De experts van Akwadraat 

Akwadraat is opgericht in 1995 en bureau is inmiddels uitgegroeid tot een zeer vertrouwd advies bureau. Lourens Aalders en Jenny Josqui hebben het bedrijf opgericht en hebben een eigentijdse en pragmatische visie op het gebied van afvalmanagement en duurzaamheid. De milieubewustheid is tegenwoordig steeds belangrijker en het efficiënt omgaan met de afvalverwijdering van jouw bedrijf is daarom ook erg belangrijk. De commerciële opdrachtgevers van Akwadraat zijn vooral dienstverleners en toeleveranciers in dezelfde markten. In de loop van de 25 jaar waarin zij inmiddels werkzaam zijn hebben de experts van dit bedrijf erg veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van efficiënte afval verwijdering.

Akwadraat


Zeer veel tevreden voorgaande klanten 

In de loop van de 25 jaar waarin de experts inmiddels al advies aangeboden hebben gegeven hebben zij al erg veel bedrijven en organisaties mogen helpen met het efficiënter en effectiever verwijderen van hun afval. Deze voorgaande klanten zijn allemaal zeer tevreden voor de goede service die zij bij dit bedrijf hebben ontvangen en over d e dienst die het Akwadraat opleverde. Op het internet zijn daarom ook zeer veel positieve reviews te vinden van deze voorgaande klanten. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.