Geweldige vergaderruimte in Arnhem

Het Soete Rhijn

Ik weet een geweldige vergaderruimte in Arnhem. Er zijn bijeenkomsten waarvoor je een externe vergaderlocatie nodig hebt. In bepaalde gevallen vergader je namelijk liever extern dan intern. Bijvoorbeeld voor een heidag, een MT-meeting of een strategiebespreking. Juist voor dit soort meetings is een inspirerende locatie nodig waar je je direct thuis voelt. Dat is De Vergaderie in Arnhem.

Vergaderruimte in Arnhem

Vergaderruimte in Arnhem: Herenhuis uit 1865

Deze vergaderruimte in Arnhem is allereerst in het centrum gevestigd. De locatie is daardoor goed bereikbaar en heeft voldoende parkeerruimte in de omgeving. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo. De Vergaderie is een herenhuis uit 1865. Zodra je de vergaderlocatie binnenstapt, word je gegrepen door de schoonheid van de historische elementen. Je vergadert werkelijk tussen de kunstschatten van 150 jaar geleden. Denk daarbij aan Neoklassieke beschilderde plafonds en muren, ornamenten en marmer. De twee vergaderruimtes zijn elk fantastisch ingericht: met Engels behang, kunst en comfortabel meubilair. Natuurlijk zijn eveneens alle moderne vergaderfaciliteiten aanwezig.

Vergaderruimte in Arnhem

Prachtige vergaderruimtes

‘Kamer en suite 1865’ heeft enerzijds een herenkamer van weleer en anderzijds een klassieke vergadersetting. In ‘Het Soete Rhijn’ voer je een ouderwets keukentafelgesprek. Het herenhuis inspireert, verbindt en geeft je een goed gevoel. Hier ontstaan andere gesprekken. Je krijgt ideeën. Het zorgt tot slot voor saamhorigheid. Een ander argument is de verzorging. De koekjes uit Italië worden geroemd door hun gasten. Ook de lunch en diners zijn voortreffelijk. Concluderend: genieten en vergaderen.

Vergaderruimte Arnhem

Gastvrouw Xandra Derks ontvangt je met alle égards. Zij wil verwachtingen overtreffen. Niets is haar teveel. Ze is er om jou en jouw gezelschap een geweldige bijeenkomst te geven. De huiselijkheid van de locatie laat het hart spreken. Niet alleen van haar, maar ook van jou. Je komt tot slot bijeen in alle privacy. Misschien is een vergaderruimte in Arnhem niet voor de hand liggend. Toch is dit echt een aanrader. Samengevat is dit een betaalbare, authentieke vergaderlocatie met allure én een gastvrouw die oog heeft voor jou en jouw gezelschap.