Een zeer goede tip voor een outplacementbureau in Rotterdam

logo_rondomwerk

Ik ging een aantal weken geleden op het internet op zoek naar outplacementbureau Rotterdam. Om een goed bedrijf bij mij in de buurt te vinden dat goede begeleiding aanbiedt voor het vinden van nieuw werk voor een van mijn werknemers. 

Erg veel bedrijven in de buurt van Rotterdam dat begeleiding aanbieden

Toen ik op het internet op zoek ging naar outplacementbureau Rotterdam kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat begeleiding aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rondom Werk mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en erg overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf beschikt onder andere over een plaatsingspercentage van 73%. Dit is in vergelijking met andere bedrijven erg hoog. Ook vindt het bedrijf persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid erg belangrijk. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen om kennis te maken. 

Vitaalteam

Een zeer goede en uitgebreide begeleiding 

Tijdens het gesprek hebben we de situatie uitgebreid behandeld en besloten we om nieuwe werk voor mijn werknemer te zoeken. Rondom werk had dit al erg snel gevonden. Mijn werknemer is inmiddels begonnen met werken bij een ander bedrijf. Hij heeft het hier erg naar zijn zin en daarom zijn we ook allemaal erg tevreden over Rondom Werk.