De beste veiligheidskleding vind je bij Aljeveiligheid.nl

Buiten werken kan leuk zijn, maar ook heel gevaarlijk. Je weet namelijk nooit wat er kan gebeuren, er kan zo maar een ongeluk gebeuren op werk. Daarom hebben wij veiligheidskleding dat u de perfecte bescherming aanbiedt.

Veilig werken

Aljeveiligheid.nl wilt graag dat u veilig kan werken, zonder dat u zich zorgen maakt over uw veiligheid. Wij van VDSTEENXXL vinden het daarom belangrijk dat uw veiligheid boven alles staat! Bescherming is namelijk een van de belangrijkste punten als u in het huis, in de tuin op het werk of zelfs even bij de buren aan het werken bent. Dan staat uw veiligheid natuurlijk boven aan. Daarom willen wij ervoor zorgen dat u de juiste bescherming krijgt om veilig te kunnen werken.

Wie zijn wij ?

Wij als aljeveiligheid.nl zijn de importeur van Lanex. Wij zorgen als importeur ervoor dat u veilig aan het werk kunt, zonder enige zorgen. Wij bieden daarom aan u goede en betaalbare beschermingsmiddelen aan. Wij verkopen van harnas tot leeflijn, van mobiel ankerpunt tot reddingsapparatuur, veiligheidsschoenen,handschoenen, oogbescherming, helmen en werkkleding. Voor deze producten kunt u terecht bij ons webshop Aljeveiligheid.nl.

Contact

Heeft u vragen dan kunt u gerust contact opnemen via de telefoon ( 06-20393025 )mail ( info@vdsteenxxl.com) of u kunt eventueel langs onze winkels gaan. Wij helpen u daar verder. Zo kunnen we u zo gemakkelijk en snel helpen. Weet u niet wat het beste beschermingsmiddel voor uw werk is, dan helpen we u ook met het kiezen van het juiste producten.