Canon cartridges van het huismerk? Het perfecte alternatief!

Canon, wie kent dit merk niet? Ik ben ervan overtuigd dat dit merk prachtige producten maakt van zeer hoogwaardige kwalieit. Zo bieden ze ook printers en Canon cartridges aan welke zeer mooie prints maken. Het enige nadeel vind ik dat cartridges van Canon ontzettend duur zijn. Zo betaal je flink meer voor Canon cartridges dan dat je deze koopt van een huismerk. Wist je dat het mogelijk is om cartridges van een huismerk in de Canon printer te gebruiken? Bedenk of dit handig is voor jou en lees verder om erachter te komen hoe dit in zijn werk gaat!

Canon cartridges in vergelijking met het huismerk 

Iets dat ik tot een tijd terug nog niet wist is dat het mogelijk is om huismerk cartridges in je HP, Canon of Epson printer te installeren. Er bestaan varianten op de originele Canon cartridge welke van net zo hoogwaardige kwaliteit zijn. Deze werkt net zo goed als de originele inkt en en brengen geen schade aan de printer aan. Hierdoor is het mogelijk om cartridges te kopen van Canon kwaliteit, maar dan een stuk voordeliger. Ik heb ervaren dat de cartridges van het huismerk een stuk voordeliger zijn dan die van een merk zoals Canon en ik raad iedereen dan ook aan om hier eens serieus naar te kijken. Zo kun je flinke bedragen besparen en het is zonde om hier geen gebruik van te maken. Zelf koop ik altijd meerdere cartridges in één keer omdat je dan nog meer korting kunt krijgen. Natuurlijk dien je wel eerst overtuigd te zijn van de kwaliteit voordat je zo'n dergelijke aankoop doet. Ik zou je willen aanraden om eens om je heen te vragen of er iemand is die hier al gebruik van maakt. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om eens een ander merk dan Canon cartridges te proberen! 

Nog meer bespaartips

Zoals ik al schreef kun je ervoor kiezen om meerdere cartridges in één keer te bestellen. Hierdoor krijg je vaak een extra korting. Daarnaast geef ik mensen altijd de tip om zo veel mogelijk in het zwart-wit te printen. Gekleurde inkt is vaak een stuk duurder en in de meeste gevallen overbodig. Zeker wanneer je veel prints maakt kun je ook hier een hele hoop op besparen. Daarnaast bevatten cartridges van het huismerk vaak een stuk meer inhoud en ook dit zorgt ervoor dat je hier langer mee kunt doen. Ik hoop dat je iets hebt aan deze tips en dat je voortaan niet meer te veel geld betaald voor Canon cartridges!